WORKSHOPS

Workshops voor particulieren

Wilt u met vriendinnen of collega's een leerrijke en gezellige avond of namiddag beleven? Dan is dit iets voor u! Hierbij leert u op een vlotte manier veel bij over kleur, stijl en make-up. Dit kan voor ladies nights, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes of gewoon gezellig onder vriendinnen.

Workshop kleur:

Hierbij leert u op een leuke en interactieve manier welke kleuren jou doen stralen. Dit gebeurt aan de hand van een quickscan kleuradvies. Hierbij wordt het seizoenstype bepaald. U krijgt ook een handig kleurenkaartje in de vorm van een bankkaart mee.

 

Workshop kleur en stijl:

Hierbij leert u op een leuke en interactieve manier welke kleuren u doen stralen. En ook wordt er gekeken naar de lichaamsverhoudingen en de daarbijhorende tips.

 

Workshop make-up:

Hierbij leer je stap voor stap hoe je een mooie make-up kan aanbrengen. Dit kan op verplaatsing of in de stylingstudio. Je hoeft zelf niet voor materiaal te zorgen, alles is aanwezig.

Delfine : " Een combinatie van bovenstaande kan ook.

Neem gerust contact met me op, dan bekijken we de mogelijkheden. "

Workshops voor uw zaak

Kleur- en stijltraining aan uw verkooppersoneel:

Wilt u zich onderscheiden van andere zaken? Door een kleur- en stijltraining te geven aan uw winkelpersoneel kunnen ze uw klanten nog beter adviseren tijdens het winkelen.

 

Kleur- en stijladvies voor uw klanten:

Kleur- en stijladvies in uw zaak op een late-night shopping, opendeurdagen, opening van uw zaak, voorstelling van de nieuwe collectie,... geeft een grote meerwaarde aan uw evenement.

 

Evenementen:

Een beurs, personeelsfeest, fotoshoot,... in het vooruitzicht? Walk in Style geeft kleur- en stijladvies op uw evenement alsook verzorgen wij de styling en make-up.

Delfine : " Neem vrijblijvend contact met me op en we bespreken de mogelijkheden. "