KLEURenanalyse

Iedereen is geboren met een bepaalde natuurlijke pigmentatie zoals de natuurlijke haarkleur, kleur van de ogen, ondertoon van de huid... en van nature is dat héél mooi in balans met elkaar. De juiste kleuren dragen gaan deze natuurlijke pigmentatie nog eens extra in de verf gaan zetten. Je zal zien dat uw huid egaler zal worden en je meer zal gaan stralen. De foute kleuren dragen daarentegen kunnen ervoor zorgen dat uw huid er doffer gaat gaan uitzien. Bij een kleurenanalyse wordt er bepaald welk seizoenstype u bent; bent u een lente-, zomer-, winter- of herfsttype? Of bent u een subseizoen?

Na een kleurenanalyse zal je zien dat u veel gerichter kan gaan shoppen en ook miskopen worden vermeden. Er wordt ook advies gegeven naar accessoires (brilmonturen, handtassen, riemen, juwelen,...), haarkleur en make-up toe. U kunt een persoonlijk kleurpaspoort krijgen in handig formaat zodat u dit altijd kunt meedragen in de handtas.

Er wordt op volgende manier gewerkt :

 • bespreking van de seizoenstypes

 • bespreking van uw natuurlijke kenmerken

 • seizoensbepaling (kleurenanalyse)

 • combinatiedoeken uit uw seizoenspallet draperen en de topkleuren, basiskleuren en de mooiste kleurcombinaties binnen uw palet bepalen

 • advies naar make-up, accessoires (juwelen, riemen, schoenen,...) en haarkleur toe

U kan ook opteren voor een quickscan kleuradvies, hierbij wordt uw seizoenstype bepaald.

STIJLADVIES

Met een kledingstijl bepaalt u hoe u uzelf wilt presenteren naar de buitenwereld toe.

Bij een stijlanalyse gaan we dieper in op de gezichts- en lichaamsvorm, stofsoorten, stijltypes... Wat is uw gelaatsvorm? Wat is de ideale gelaatsvorm? Hoe zit het met de verhoudingen schouders - taille - heupen?

 

Hier worden tips gegeven hoe je uw sterke punten kan leren accentueren en de mindere punten kan gaan camoufleren. Er wordt ook gekeken naar de beenderstructuur en de daarbijhorende accessoires; moeten die zwaar zijn of eerder fijn? Daarna bespreken we de stofsoorten, moeten die eerder recht of rond zijn, zwaar of fijn,...

En als laatste bepalen we de stijlpersoonlijkheid.

 

Breng vooral ook een miskoop mee, dan kijken we samen waar het schoentje wringt! U krijgt een persoonlijk uitgewerkte stijlmap.

Er wordt op volgende manier gewerkt :

 • analyse van de gelaatsvorm; advies naar juwelen en kapsel worden hierbij meegegeven?

 • opmeten van de beenderstructuur; advies naar juwelen en accessoires

 • opmeten en bepalen van de lichaamsvorm

 • tips om uw sterke punten te gaan accentueren, tips om uw minpunten te gaan camoufleren?

 • bespreken/belijning van de stofsoorten

 • bespreken van uw primaire en secundaire stijl

parker-square.jpg

Ook hier mag er zeker een miskoop meegebracht worden! U krijgt een persoonlijk uitgewerkte stijlmap en u kunt een persoonlijk kleurpaspoort krijgen in handig formaat zodat u dit altijd kunt meedragen in de handtas.